- Какво прави тази програма уникална?

В желанието си да постигнат бързи и лесни резултати, доста хора се стремят да се хранят здравословно, да се лишават от най-различни «вредни» храни и да тренират пълноценно. 

Въпреки това, липсата на знания в областта на храненето, правилните тренировки спрямо целта, начинът на изпълнение на всяко едно упражнение, правилната организация, липсва на време и мотивация, водят до неуспешни или твърде бавни резултати. 

В много случаи, хората дори се отказват или не полагат достатъчно усилия за да постигнат това, за което мечтаят и то защото им се струва трудно или нямат време. 

Истината е че време и начин винаги има. С индивидуална комбинирата програма изготвена спрямо целите и възможностите на всеки човек, резултатите ще започват да се показват, а именно това дава допълнителна мотивация за още и още! 

Комбинираната индивидуална програма ти дава всичко!

КОМБИНИРАНА ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

Храниш се здравословно и тренираш ежедневно, но резултатите се бавят или изобщо не идват? Не постигаш това, което целиш? Нямаш достатъчно време, което да отделиш за тялото си? Липсва ти мотивация и се чувстваш постоянно уморен?
 

ТАЗИ ПРОГРАМА Е ТОЧНО ЗА ТЕБ! 

Какво получаваш?

Ще получиш тренировъчна програма, в която ще имаш разнообразни тренировки, спрямо желанията, целите и възможностите ти. Тренировъчният ден ще е подробно обяснен, включително и с почивките и време за изпълнение на упражненията.  Ще имаш възможност да изпълняваш тренировките навън или в зала, с тежести или без. Програмата ще е за 2 месеца, като всичко ще е подробно обяснено, така че да не срещаш трудности при изпълнението й. С тази програма ще постигнеш желаните резултати, ще придобиеш опит, мотивация и непрестанно ще научаваш нови упражнения и варианти за изълнение. Имай предвид, че дори да нямаш достатъчно време, всичко може да се оптимизира така че да не губиш ефект. 

Ще разполагаш с видео материал, в които ще са показани някои от тренировките и упражненията. 

Ще получиш и хранителна програма. Не наричам тази услуга «хранителен режим», тъй като режим звучи твърде ограничаващо, а с този продукт няма да се лишаваш. НЕ ПОДКРЕПЯМЕ ЛИШЕНИЯТА. В програмата, която аз ще изготвя за теб, ще разполагаш с таблици, в които ще те съветвам с какво можеш да се храниш през деня (от закуска до вечеря) Програмата ще е за 8 седмици, изготвена съобразно желания, възможности и цели. На всяко ястие ще виждаш хранителен състав и задължително подробно обяснена рецепта.  Ще разполагаш и с полезни съвети за хранене преди и след тренировка, за допълнителни добавки и факти, които може би не знаеш. Ще имаш и списъци за пазаруване за седмицата. 

В допълнение към хранителната програма, ще разполагаш с иновативни рецепти, вкусни и здравословни, които ще те научат и да готвиш. Ще имаш хранителна стойност за всяко едно ястие, което фигурира в програмата ти. Ще разполагаш със съвети за хранене, за хранителни добавки и куп други интересни и важни факти, които може би не знаеш. Ще имаш и метод за следене на резултати. 

В този комбиниран продукт ще имаш възможността да заявиш постоянното ми присъствие по време на изпълнение на тренировките срещу допълнително заплащане. По този начин ще мога изцяло да следя твоя прогрес и да те насочвам не само чрез програмите, а и на живо. По този начин ще поддържаме мотивацията на 100%. 

Тази програма е за теб, ако:

Си мотивиран да промениш себе си или имаш нужда от мотивация за да започнеш

Искаш да има индивидуално изготвени материали за теб както и индивидуално отношение.

Тренираш и се храниш здравословно, но резултатите се бавят или изобщо не идват

Искаш да спестиш време и средства, като заявиш този комбиниран продукт

Искаш да получиш всички необходими материали за постигане на желаните резултати

Искаш да научиш нови неща и да подобриш силата, издръжливостта и визията си

Какво ще постигнеш?

Комбинираната индивидуална програма е изготвена изцяло съобразно твоите желания, възможности и цели. Целта на програмата е не само да постигнеш определени резултати за определен период от време, а да поддържаш мотивацията и да продължаваш да подобряваш резултатите и след това. 

Следвайки тази програма: 

– Ще можеш да постигнеш желаните резултати и дори да нямаш достатъчно време за изпълнение, ще можем да оптимизираме така че да не губиш ефект. 

– Ще имаш ясен и конкретен план с гарантирани резултати.

– Ще се научиш да изпълняваш различни варианти на най-различни упражнения.

– Ще научиш нови рецепти както и кулинарни умения, с които да впечатляваш. 

– Ще повишиш силата, издръжливостта, нагласата и визията си.

СПЕСТЯВАШ!

С този продукт, освен че спестяваш време в търсене на поредната информация в интернет, получаваш и възможността да имаш индивидуални изготвени за теб програми. Имай предвид, че повечето информация, която откриваш в интернет е с общи съвети и насоки, тук тя ще е специално за твоите цели и възможности. 

Спестяваш и средства, тъй като предлагам и отделни продукти, като «тренировъчни програми» и «хранителни програми», но с този комбиниран продукт, ще получиш всичко това накуп на супер цена.