ИЗбери и започни!

Тренировъчна програма (2 месеца)

40.00лв

Тренировъчна програма + хранителен режим (2 месеца)

65.00лв

Персонален треньор с постоянно присъствие (1 месец)

180.00лв

Тренировъчна програма

Индивидуалната тренировъчна програма се изготвя за всеки по отделно и се фокусира върху целите и нуждите, както и се съобразява с ежедневието, възможностите, състоянието и желанието на трениращия. Тя може да се изготви, както за цяло тяло, така и за отделни части на тялото (горна част, мускулен корсет, долна част). Може да се изпълнява в зала, навън или в домашни условия, спрямо желанията и възможностите на спортуващия. 

тренировъчна програма + Хранителен режим

Спазването на професионално изготвен хранителен режим и тренировъчна програма, съобразени с начина на живот, предварителна подготовка и изготвяне на профил на трениращия е със сигурност най-ефективният начин да постигнем желаните резултати. Независимо дали целта ни е да покачим мускулна маса, да изчистим излишните мазнини, да свалим килограми или да оформим сексапилно тяло, персонализираната програма + хранителен режим остават единственият метод да покорим върховете, към които гледаме. 

Персонален треньор

Ако нямаш достатъчно воля да се мотивираш, но все пак желанието да го направиш съществува, съветвам те да започнеш с ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР. Ще се научиш как да изпълняваш правилно всяко едно упражнение за да има максимален ефект спрямо целите ти, ще се научиш на дисциплина, независимо от целта, ще ти трябват правилните думи в правилния момент. АЗ ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ДО ТЕБ ДОКАТО ТРЕНИРАШ!

Важин са редица фактори: 
– Как да изпълним упражнението
– Колко серии и повторения да направим спрямо всяко отделно упражнение
– Колко време да почиваме след всяко потворение, след всяка серия и след всяка тренировка
– ПОСТОЯНСТВО

– Кое правилното мислене докато изпълняваме упражението
– Различни тънкости и трикове във всяко упражнение за максимален ефект
– Как да разнообразяваме в изпълнението на дадено упражнение за да се развива максимално нашият мускул.
– ИНДИВИДУАЛНО ВНИМАНИЕ
– Предотвратяване на контузии